Levering / Bezorgkosten

Levertijd:

Wij trachten uw bestelling zo snel mogelijk (binnen 5 werkdagen na binnenkomst bestelling) af te leveren. Helaas zijn ook wij afhankelijk van leveranciers en fabrikanten. Het kan dus voorkomen dat een product niet voorradig is op het moment van bestellen en u dus langer zult moeten wachten. U ontvangt bij bestelling van ons een bevestiging met daarin uw bestelnummer en een bestelstatus. Indien er een verandering in de status van uw bestelling plaatsvindt (bv. Uw bestelling is verzonden via TNT Post) dan wordt dit u per email meegedeeld. Zo blijft u op de hoogte van de status van uw bestelling.

LET OP: Een wijziging in de status van uw bestelling wordt direct vanuit onze database per email naar u verzonden. Het kan zijn dat uw emailfilter zo is ingesteld dat ook de emails van Keuken Deals gefilterd worden. Hoort u niets meer over uw bestelling log dan in op Keuken Deals met uw emailadres en zelfgekozen wachtwoord. Klik dan op "Eerdere bestelinfo" en vervolgens op de knop "Bekijk" bij de juiste bestelling. Daar vindt u alle mededelingen over uw bestelling.Betaalmethodes:

Bij Keuken Deals kan met de volgende betaalmethodes worden betaald:

  • iDeal
  • Visa online vanaf € 50, 4% creditcardtoeslag. Let op: Niet mogelijk bij afhalen!
  • Mastercard online vanaf € 50, 4% creditcardtoeslag. Let op: Niet mogelijk bij afhalen!
  • Vooruitbetaling
  • Betaling met pin
  • Contante betaling
  • Onder rembours + €10 rembourskosten


Bezorgkosten:

De bezorgkosten zijn afhankelijk van het gewicht en het formaat van uw bestelling en of het wel of niet onder rembours bezorgd moet worden. Keuken Deals hanteert bezorgkosten vanaf € 7,- voor een klein pakket tot vanaf € 29,95 voor de bezorging van grote pakketten. Wilt u het pakket niet vooruitbetalen maar onder rembours bezorgd hebben dan wordt er € 10,- extra voor de rembourskosten gerekend. Installeren is in de regio Noord en Midden tegen een geringe meerprijs mogelijk.

Voor verzending naar BelgiŽ geldt dat producten tot 30 kg verstuurd kunnen worden. Tevens komt er voor BelgiŽ een toeslag op de verzendkosten, ook voor artikelen waarbij op de website van Keuken Deals vermeldt wordt dat ze gratis verzonden worden.Levering:

Zelf afhalen
Als u uw bestelling wenst af te halen in Surhuisterveen, dan geeft u dit aan in uw bestelling. Wij zullen dan tijdig contact met u opnemen over wanneer en waar u het pakket kunt komen afhalen. U heeft dan tevens de gelegenheid om de bestelling te controleren op eventuele transportbeschadigingen.Laten bezorgen:
Alle door ons verstuurde pakketten worden bij u thuis (of op een adres naar uw keuze) afgeleverd door TNT Post, door onszelf of door een vervoerder. Een en ander is afhankelijk van het gewicht en de afmetingen van het pakket en de regio.

NB: Als u uw producten graag wilt laten bezorgen, dan bent u bezorgkosten verschuldigd, tenzij anders staat vermeld bij het artikel op de website.Let op: Wij bezorgen onze producten met verschillende vervoerders.

Op de door Keuken Deals geleverde goederen zit de normale Nederlandse fabrieksgarantie

Zie voor meer info over garantie Service en Garantie

Keuken apparaten

Producten op merk