Informatie Herroepingsrecht

Het Herroepingsrecht


U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.


Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Zolang u nog niet besloten heeft het product te houden, mag u het niet gebruiken. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen.


De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen.


Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen.


Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt.


Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u via de website uw overeenkomst te herroepen en te melden dat u uw bestelling retour wilt sturen. Via deze weg kan uw annulering het snelst verwerkt worden en zult u in de meeste gevallen het door u terug te ontvangen bedrag ruim binnen de wettelijke termijn van 14 dagen na ontvangst van het product (vaak al na enkele dagen) op uw rekening teruggestort krijgen.


Daartoe klikt u op de link "Aanmelden Herroepingsrecht" in het informatieblok "Keuken Deals info". Nadat u ingelogd bent met uw emailadres en wachtwoord komt u bij uw account informatie. Hier kunt u uw bestellingen zien door op de knop "Bestelling herroepen" te klikken. Onder de artikelnaam van de gedane bestelling staat een link naar de pagina waar u het Herroepingsformulier online kunt invullen. Nadat u het formulier ingevuld heeft en op de knop "Verzenden" geklikt heeft, ziet u direct uw RMA Servicenummer. Dit krijgt u ook nog via uw email toegestuurd.


Een andere mogelijkheid is om ons een e-mail te sturen te sturen via service@keuken-deals.nl. Het terug te ontvangen bedrag zal dan 14 dagen na ontvangst van het product op uw rekening teruggestort worden.


Print ook het Herroepingsformulier uit. Deze dient degene die de bestelling geplaatst heeft te ondertekenen en mee retour te sturen met de producten. U vindt dit formulier in het informatieblok "Keuken Deals info".


Binnen uiterlijk 14 dagen na het aanmelden via de website of het sturen van de e-mail dienen de producten in ons bezit te zijn.


Wij verzoeken u het product zo mogelijk in de originele verpakking te retourneren.Terugbetaling


Nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht ontvangt u alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten voor de heenzending, binnen veertien dagen terug. Wij betalen u terug via de bankrekening, waarmee u de bestelling betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt. Heeft u met pin betaald, geeft u dan uw bankrekeningnummer op via het herroepingsformulier.


U draagt zelf de kosten voor de retourzending en regelt zelf een vervoerder. Wij schatten dat deze kosten voor producten onder de 30 kg maximaal € 20 zullen bedragen, afhankelijk of de retourzending verzekerd wordt verzonden (zie hiervoor o.a. de tarieven op www.postnl.nl ) en daarboven maximaal € 100, afhankelijk van gewicht en formaat. Wij raden u aan de retourzending verzekerd te verzenden. U blijft namelijk verantwoordelijk voor uw verzending totdat deze bij ons is afgeleverd.Uitsluiting herroepingsrecht


Het herroepingsrecht is uitgesloten voor:


  • Producten die na opening vanwege hygiënische redenen niet geretourneerd kunnen worden, voor verzegelde gegevensdragers waarvan de verzegeling verbroken is, voor gebruikte producten voor zwembadhygiëne en voor aangebroken verpakkingen van levensmiddelen of dierenvoeding.

  • Zakelijke klanten.

Keuken apparaten

Producten op merk

Copyright © Aximax 2004 - 2014